Noul proiect Skillab Global: Cursuri internaționale cu experți Google, Nike și Microsoft | Skillab Business School
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Căutare

content

Noul proiect Skillab Global: Cursuri internaționale cu experți Google, Nike și Microsoft

Învățare în limba engleză și know-how internațional

frame-2-4-63f334516051c500458420.png

Începând cu 2021, Skillab a lansat peste 60 de cursuri de business, marketing, IT și HR, dedicate atât juniorilor, cât și celor din top management. În total, în ultimul an, Skillab a ajutat peste 5000 de cursanți să se dezvolte în carieră.

În acest timp, Skillab a lansat:

  • SKVOT — platforma online dedicată industriilor creative
  • În februarie 2023, a lansat un nou proiect, Skillab Global, care include cursuri internaționale în limba engleză, destinate experților de nivel mediu și înalt

Despre proiectul Skillab Global

Proiectul a pornit de la observația că experții care lucrează pe piețele locale nu au o perspectivă internațională asupra domeniului lor. Astfel, angajații și antreprenorii pierd oportunitatea de a-și compara experiența cu cea din alte țări și de a învăța ce funcționează cel mai bine la nivel global. Consecința este una simplă: companiile, dar și specialiștii stagnează în încercările lor de a se dezvolta constant și eficient.

Tocmai de aceea, Skillab a avut inițiativa de a lansa cursuri în limba engleză, în care experții de pe piața locală pot învăța direct de la cei care reprezintă companii internaționale de top.

Ce aduce în plus Skillab Global:

  • lectori de top care vin cu expertiză din companii internaționale
  • cei mai buni studenți primesc recomandări direct din partea lectorilor, pe LinkedIn
  • format mastermind în care te vei conecta cu alți experți din domeniu
  • comunicare live cu lectorul

Majoritatea cursurilor au loc live online, așa încât cursanții să poată adresa întrebări lectorului în timp real. De asemenea, cursurile vor include sesiuni de exerciții, studii de caz și workshop-uri, la fel ca în cadrul unui program de MBA. Ulterior, lectorii vor înregistra unele lecții sau fragmente ale acestora, iar cursanții vor avea acces nelimitat la ele.

O echipă de producători și experți în metodologie lucrează la crearea cursului în colaborare cu lectorul. Astfel, cursul este unul practic datorită exemplelor, exercițiilor și studiilor de caz pe care le conține. De asemenea, studenții beneficiază de sprijin specializat pe toată durata studiilor.

"You better be ahead" este conceptul proiectului

Uneori ne place să rămânem în zona de confort, acolo unde nu există provocări. Dacă circumstanțele externe nu te motivează, poți rămâne mult timp într-o astfel de „bulă” de plafonare. Tocmai de aceea ne gândim să învățăm lucruri noi doar atunci când obținem o poziție superioară sau când vrem să ne angajăm într-o altă companie.

Un loc de muncă sau un post mai bun implică întotdeauna concurență. La urma urmei, pentru a crește profesional, trebuie să ieși în evidență și să ai mai multe cunoștințe care te diferențiază. Aceasta înseamnă "You better be ahead".

Viitorii studenți Skillab Global sunt cei care au avut curajul de a ieși din zona de confort. Chiar și dorința de a învăța în limba engleză este un pas semnificativ către ieșirea din „bulă”. Ei depun eforturi pentru a se dezvolta, sunt interesați de viziunea globală, doresc să fie competitivi și să aplice noile cunoștințe în cariera lor și pe piața locală.

Despre superputerea Skillab Global 

Cursurile Skillab Global au două mari avantaje: formatul mai scurt (durata medie de învățare este de două luni) și subiecte axate pe nevoile specifice ale managerilor.

Skillab Global se află în competiție directă cu programele de MBA existente pe piețele locale. De obicei, managerii participă la un MBA pentru a-și îmbunătăți abilitățile. Acestea sunt în mare parte programe de management general care se concentrează pe înțelegerea proceselor companiei și a viziunii strategice de dezvoltare a unei afaceri.

Cursurile pe care le-am lansat deja: pentru cine sunt și care este prețul lor

Primele cursuri Skillab Global sunt deja disponibile: Product Management cu un expert Microsoft și GE HealthCare, Financial Management cu un lector de la Nike, Art Director cu un specialist de la McCann New York și Executive Leadership Program susținut de David Slocum, academic director și program adviser la Google.

În viitor, intenționăm să creăm un curs dedicat viitorilor lideri. Aceștia vor putea învăța care sunt pașii de urmat pentru a deveni CEO. De asemenea, urmează să fie lansat un curs pentru directorii de marketing și cei financiari. Pe viitor, echipa noastră intenționează să lanseze până la cinci cursuri pe lună.

Prioritatea acestor cursuri este să creăm conținut cu aplicabilitate internațională, dincolo de orice referințe locale și caracteristici specifice unei anumite țări. De exemplu, nu intenționăm să lansăm cursuri pe teme juridice, legal sau brand management.

Studiul în cadrul Skillab este potrivit pentru cei care au un nivel Intermediar+ de limba engleză, însă participarea la cursurile mastermind necesită un nivel superior-intermediar. Cu toate acestea, la niciunul din cursuri nu este necesar să ai un nivel avansat. 

Taxa medie de participare este de 700-900 USD. Ca și în cazul altor cursuri, Skillab Global oferă plăți amânate și reduceri pentru clienții recurenți.

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Informații cu cele mai bune materiale din timpul săptămânii. Abonează-te pentru a fi la curent!
Vă mulțumim pentru abonare!