Blog

Căutare

Recenzii
“Am urmat un curs intensiv, din care am aflat o mulțime de informații noi, pentru a deveni Director de Marketing. Acum, am o viziune complet diferită despre ce înseamnă formarea corectă a unei echipe și planificarea strategică. Îi mulțumesc Tatianei Lukinyuk și echipei Skillab pentru munca depusă!”
“Advanced Excel e un curs interesant pentru cei care ‘știu totul,’ dar care nu au putut ține pasul cu inovațiile software-ului de-a lungul anilor. Totul este foarte accesibil și detaliat, iar materialele sunt dinamice și nu te plictisesc nici măcar când informația devine repetitivă—dar doar pentru a fi aprofundată.”
“De ce am mers la cursuri? Pentru că am reușit să mă dezvolt din dorința de a fi în pas cu schimbările. Cursul de ‘Modelare Financiară’ mi-a schimbat radical metodele de lucru. Acum, când întocmesc bugete și rapoarte, pun în aplicare cunoștințele acumulate la curs. Principala concluzie a cursurilor Skillab este, în opinia mea, că perfecțiunea nu are limite.”
“Am decis să urmez cursul ‘PR Management’ deoarece lucrez într-un domeniu legat de comunicare, în care mi-aș dori să mă dezvolt în continuare. Cursul predat de Anton Glivinsky s-a dovedit a fi dens, dar practic și interesant. Îi mulțumesc acestui mentor profesionist, dar și felicit echipa Skillab pentru productivitate!”
“Oleg Zubchenok e un profesor puternic și empatic, cu experiență vastă în managementul proceselor de afaceri. Cursul ‘Construirea proceselor de afaceri’ în sine constituie o sinteză excelentă a teoriei bine studiate și a cazurilor practice.”
photo
Karina Avanesova
Director de marketing, Baltic Beach Hotel LV
photo
Alexandra Krylova
Director financiar adjunct, Brooklyn-Kiev Port
photo
Maria Nevmerzhitskaya
Contabil șef, Alpina Publisher
photo
Anna Khomutkova
Asistentă, Ambasada Austriei în Ucraina
photo
Igor Belov
New product development manager, VOLIA
Acreditările noastre
În spatele fiecărui material disponibil online la Skillab se află o echipă numeroasă de profesioniști— profesori practicanți, producători cu experiență, metodologi, editori și așa mai departe. Cu toții încercăm să creăm procesul de învățare în așa fel încât să îți dorești mereu să revii la noi și la cursuri.
Instruirea se va desfășura online. Cineva va fi mereu pregătit să îți răspundă la orice întrebare—iar pentru toate sarcinile îndeplinite, se oferă feedback constructiv.
Îți garantăm asistență continuă din partea serviciului nostru pentru clienți. Vei rămâne surprins de cât de confortabilă poate fi învățarea.
Ne-am dezvoltat propriul nostru LMS (Learning Management System), pentru a te motiva să obții rezultate maxime la fiecare curs.