Seminarii și prelegeri cu profesorii de la Skillab
Для отслеживания статуса заказа — авторизируйтесь
Введите код, который был выслан на почту Введите код с SMS, который был выслан на номер
Код действителен в течение 5 минут Код с sms действителен в течение 5 минут
Вы уверены, что хотите выйти?
Сеанс завершен
На главную
Blog

Căutare

Profesorii noștri

Profesorii noștri

La Skillab predăm practici care pot fi aplicate imediat. Fiecare profesor este un expert în domeniul său. Fiecare este pregătit să împărtășească cunoștințe și experiențe. Fiecare iubește și știe să predea.

Profesori

Filtre

Ce spun profesorii despre Skillab?

George Soare

Head of Sales and New Sales Channel Development, E.ON Romania

"Skillab este pentru mine echipa de profesioniști fără de care nu aș fi putut face acest proiect. Skillab, prin programele derulate, reprezintă o experiență nouă, o opțiune inedită foarte valoroasă în mediul de învățare online din România. O echipa tânără, ambițioasă, de încredere, dornică să livreze calitate și performanță! Mă bucur să lucrăm împreună!"

Andrei Stîngă

IT Project Manager, London Stock Exchange Group

"Este prima colaborare de acest fel, iar echipa Skillab m-a ajutat și m-a susținut pe tot parcursul procesului. Sunt profesioniști și pasionați de ceea ce fac, și m-au convins că sunt echipa de care aveam nevoie pentru a putea organiza și coordona lansarea cursului în condițiile în care trebuie să susțin atât un job full-time, cât și o familie în creștere. Mulțumesc, Skillab!"

Cristina McCarthy

People & Change Senior Consultant (Romania & Moldova), KPMG

“Skillab facilitează învățarea și transmiterea cunoștințelor, într-un mod plăcut și folosind tehnologii moderne. Alături de Skillab, misiunea mea de a educa într-un mod atât practic, cât și motivațional, cu focus pe transferul de cunoștințe aplicabile imediat, prin materiale si metode interactive, este mult mai ușoară și ajunge la o audiență diversă. Întreaga echipă este foarte bine pregatită, placută și mereu gata să fie de ajutor, ceea ce face colaborarea împreună o bucurie de fiecare dată.”

Vladimir Daia

Head of Project Portfolio Governance, BCR

“Adesea auzim despre schimbare că este singura constantă din viață. Sunt de părere că educația, dorința de învăța mai multe și de a face lucrurile mai bine ar trebui să beneficieze de același statut. M-am bucurat să găsesc în Skillab un partener cu aceleași principii, cu ajutorul căruia pot împărtăși din experiența acumulată în Project Management, un domeniu în care activez cu pasiune. Ca lector este important pentru mine să-mi concentrez efortul pe conținutul pe care îl predau și experiența pe care vreau să o aibă cursanții. Am fost plăcut impresionat de profesionalismul echipei Skillab, flexibilitatea lor și ușurința cu care am colaborat pentru pregătirea cursului de Project Management.”

Bianca Alecu

Customer Project Manager, Ericsson

“Este o adevărată mișcare de forțe ce este pusă în funcțiune pentru a livra un curs de calitate cursanților noștri. Echipa Skillab oferă o experiență plăcută atât cursanților punându-le la dispoziție cursuri cu un conținut de calitate și de actualitate, dar și nouă, lectorilor, ajutându-ne să devenim mai buni și să livrăm sesiuni captivante. Este o plăcere să lucrez alături de colegii mei din Skillab.”

Ana Dumitru

Sales Strategy & Planning Power BI Developer, Hewlett Packard Enterprise

“Am ales să fiu parte din echipa Skillab pentru că avem un numitor comun: dorim să venim în ajutorul oamenilor. Printr-o continuă colaborare între mine și Skillab, am reușit să susținem cursuri pentru zeci de persoane, într-o manieră efiecientă și mai ales productivă.”